sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Väsynyt ja turhautunut, juuri oikea hetki ompelulle?

Olen hengissä ja melkein täysissä sielun voimissakin. Tämä syksy on imenyt minusta mehut niin tehokkaasti, että ameeballa on parempi muisti kuin minulla ja punapersepaviaani näyttää prinsessalta rinnallani. Herra U on sairastellut siihen tahtiin, että juuri kun olemme toipuneet edellisestä taudista kolkuttaa seuraava jo ovella. Olen oppinut tekemään diagnooseja, arvioimaan tarvitsemmeko sairaalahoitoa ja nukkumaan toinen silmä auki.
 
 
Minun onnekseni kirjoitustaito säilyy vaikka menettäisit aivojesi kapasiteetistä 90%. Töissä olen selvinnyt muistilapuilla ja huumorilla. Epäilen, että Spencer Silver ja Arthur Fry olisivat jo nobelisteja, jos niitä olisi jakamassa väsyneet kotiäidit. Post it-laput ovat pelastaneet minut niin monesta pulasta tämän syksyn aikana, että harkitsen kiitoskortin lähettämistä valtameren toiselle puolelle.
 
 
Olen minä ommellutkin ja purkanut. On ärsyttävää, että väsymys ja kiire lisäävät virheitä myös ommellessa. Tässä hetki sitten ompelin omasta mekostani helmakäännettä puolitoista kierrosta, ennen kuin tajusin ompelevani ilman lankoja. Nyt tuo mekko on elämäni ensimmäinen keskenjättämäni ompelus. Meidän alueen ompeluryhmällä oli lanit. Ommeltiin yhdessä koko viikonloppu, naurettiin ja syötiin. Oli huikeaa. Harmi vaan, että tällaiset tapaamiset saattavat tulla kalliiksi. Tarpeita pamahtelee puolelta jos toiselta; kankaita, saumureita ja Cameo. Oi, Cameo. Kiitos nettipankin tulin järkiini ja jatkan haaveilua.
 
Noshin raitatrikoo ja kiitos Osifa leikkurin lainasta. Housut on Käpysen meleerattua harmaata vellua.
 
Täydellisen punainen pesukarhukangas Selialta.


Paapiin joustokollaria ja omeluystävältä saadut tädet, kiitos Miinullekko
 
Nyt on enää kuusi vaatetta bloggaamatta. Toivottavasti te lukijat olette vielä täällä, vaikka minä harhailen väsymyksen laaksossa.

 


15 kommenttia:

 1. Täällä ollaan :)
  Vaatteissa kauniit mallit joissa kauniit kuosit pääsevät oikeuksiinsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on mukavaa ommella kuoseista, kun ei tarvitse kikkailla.

   Poista
 2. Ihania ompeluksia! Syksy on haastavaa aikaa, kun pöpöt jyllää ja pimeys masentaa entisestään. Tulisi kunnon talvi, niin tauditkin loppuisi. Jaksamisia!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kaikki, ihania värejä!

  VastaaPoista
 4. Mä pelkään, että mulle käy samalla tavalla, kun palaan tammikuussa töihin. Pikkuinen toki saa vielä olla kotona, mutta nyt on isänsä vuoro häntä hoivata. Ja ei täältä mihinkään karata. Täällä ollaan ja pysytään - linjoilla.

  Ihanista kuoseista tulee aina kauniita vaatteita. Niin on tälläkin kertaa käynyt.Tekstipaita on ihan "ison pojan" paita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teillä ei ihan samanlaista pöpösotaa näkyvissä. Minun sokeritonkin on ollut lähinnä vitsi :(.

   Poista
  2. Ei mullakaan ihan palkinnon arvoinen suoritus ole ollut, mutta aika tiukkana olen ollut.

   Poista
  3. Nyt olen onneksi skarpannut asian kanssa, joten emmeköhän me ansaitse jossain kohtaa jotain hyvää <3.

   Poista
 5. Tolkutonta väsymystä, täälläkin jälkikasvu aiheuttaa univelkaa ja harmaita hiuksia... Tuttua siis. Ja se on just oikea aika ommella. Aikaa vaan ihan itselle. Ja lähes aina pitää myös purkaa. Sekin on sitä omaa aikaa...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitä mieltä, että kaikki johtuu tästä pimeydessä. Valvovia lapsia ja sairastavia lapsia on helpompi sietää, kun joskus edes olisi valoa :D. Tsemppiä siis myös sinne!

   Poista
 6. Täällä on paljon mielenkiintoista nähtävää ja tekstiäsi on todella piristävää lukea. Niinpä jäänkin seurailemaan:-)

  VastaaPoista
 7. Kylla taalla ollaan ja ihaillaan edelleen luomuksiasi. Toi pesukarhupaita on niin ihana! Vasymys ja kiirus kuulostaa tutulta. Onneksi talla hetkella se ei ole taalla vaivana. Tosi harmi kuulla etta U on ollut niin paljon kipeena. :( Toivottavasti tilanne kaantyy pian niin ettei enaa niita uusia juttuja siella ovenraossa enaa odottele ja elama palautuisi normaaliksi. Terkut taalta rapakon takaa jaksuhalien kera! ♥

  VastaaPoista