sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystäväni

Minä olen onnellinen ihminen, sillä vierelläni on aina ollut ihmisiä, jotka ovat rakastaneet minua ehdoitta. Lapsuuden perhe, nykyinen perheeni ja etenkin ystäväni. Lämmöllä he ovat seuranneet purjehtimistani hupsusta tilanteesta toiseen ja osanneet ampua minut alas, juuri kuin meinaan pakahtua omaan erinomaisuuteeni. He ovat uskaltaneet sanoa, että olen ääliö ja olleet viisaasti hiljaa, kun sanoja ei ole tarvittu.

Mutta olenko minä hyvä ystävä? Tuskin. Iltaisin olen sosiaalisesti tyhjä. En jaksa soittaa tai mesettää. Vaan kyllä minun ystäväni tietävät, että he tekevät minusta onnellisen ja olen aina paikalla, kun he minua tarvitsevat. Kyllä ihminen tarvitsee ystäviä ja jokaisella pitäisi olla ainakin yksi sellainen ihminen, jonka kanssa nauraa lirahdukseen saakka.

Minä ilmoittauduin Homma ja huone-blogin haasteeseen intoa piukassa. Oliko viisasta olla lukematta värihaasteen suunnitelmat - ei ollut. Toisena haasteena oli jo minulle niin vaikeat paste(i)llit. Ei sitä sisälukutaitoa suotta Suomen koululaitoksesta painoteta ja ihan olisi hyvä keskittyikin. Mutta ilmoittaudutte on ja se siitä.

Tälläistä siitä tuli, kun paste(i)llit ja minä kohtasimme.


 Hyvää ystävänpäivää!

perjantai 5. helmikuuta 2016

Sinistä


Maailmassa pitäisi ehdottomasti olla tuotevalvontakeskus, johon saisi valittaa maailman epäkohdista. Minä valittaisin välittömästi perheemme sairaskierteestä, selluliitista takamuksesta ja ynseästä proviisorista. Kyllä ovat kaikki kolme aiheuttaneet kohtuutonta kärsimystä viime aikoina. 

Proviisorin kanssa olemme tavanneet niin tiuhaan joulu-tammikuussa, että hän on huolissaan perheemme (erityisesti minun) suolen nukasta. Huutakoon televisio ja radio peräpukamavoidemainoksia vaikka yötä päivää, mutta minä en apteekissa avaudu. Syön vaikka sata antibioottikuuria, mutta en kyllä keskustele ulosteesta. Piste.

Hommajahuone-blogissa oli värihaaste, johon päätin osallistua. Maailmankaikkeus oli jälleen kerran sitä mieltä, että ihmisen pitää sairastaa vielä hieman lisää ja niinpä toteutus jäi helmikuulle, mutta tässä nämä ovat. Mitäs tähän sanot maailmankaikkeus?


Sinisen paidan kangas on tilattu Ruotsista ja siinä on täydellinen sininen, sellainen vanhahtava.
Näiden housujen tummansininen farkkujc on Saksasta. 

Sinisten housujen kaveriksi oli ommeltua hieman keltaista. Ihanat värit!

Jopas tästä saisi taas ompelu ja käsityömoodin avatuksi. Ainakin näiden ompelu tuotti suurta mielihyvää.