keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kun ei mikään toimi!

Blogissa on ollut hiljaista. Ompeluhuoneessa on tasaisesti huristeltu, mutta tietokoneemme (hyvin palvellut sellainen) päätti sanoa sopimuksensa irti. Ihailen vanhan kannettavamme päämäärätietoisuutta tässä asiassa. Vanha rouva ei sortunut vinkumaan ja varoittelemaan, vaan lopetti kerralla aukeamasta. Nyt sitten metsästetään hänelle seuraajaa....Millainen megabloggaus uudella koneella syntyykään?

5 kommenttia:

 1. Oi, niin tuttu tunne! Minunkin reilu 5 vuotta hyvin palvellut läppäri teki saman tempun alkusyksystä. Kerrasta lopetti toimintansa. Korjaajasetä kuitenkin tappoi koneeseen päässeen viruksen ja laittoi sopivasti ohjelmiakin, ja nyt tämä taas toimii. Korjaaja oli kyllä sitä mieltä, että uusi olis nopeampi ja parempi ja.... Niinhän ne uudet aina on. Mutta minä tykkään tästä vanhasta.

  VastaaPoista
 2. Tietokoneen sisäinen maailma on mysteerio, sen olen joutunut useamman kerran toteamaan. Kovasti olen kaipaillut postauksiasi, siispä megapostausta odotellessa. :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana jumpsuit! Samoin kangas on myös todella hyvän näköinen. Vaatteen kantajalle sopii tosi hyvin tuo vaate. Olet sinä kyllä taitava ompelemaan, epä reilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti. Ompelemaan oppii kaikki, kun vaan jaksaa purkaa. Minäkin olen vaan purkanut, purkanut ja oppinut!

   Poista
 4. Ei hups sori! Väärään meni!! Tarkoitettu tekstiin Uusi kone, vanha minä! (siis tuo anonyymi kommentti 19. Marraskuuta 2013 kello. 10.54!

  VastaaPoista