tiistai 19. marraskuuta 2013

Uusi kone, vanha minä

Minulla on sormieni alla uusi valkea ja linjakas tietokone, Anja. Se on litteä, hienostuneen kompakti ja kovin kevyt. Kaikkea sitä mitä minä en ole, mutta kyllä me toimeen tullaan. Kunhan vaan opin kaikki uudet hienoudet, enkä jatkuvasti pompi ihmeellisillä internetsivuilla tai kirjoita mitä sattuu, koska sormet edelleen etsiytyvät vanhoille paikoilleen. Salaa minä ikävöin hieman vanhaa konetta, se oli ruma kohlake. Minä vaan satun pitämään sellaisista hieman vinksahtaneista ja rumankauniista esineistä.

Sekin sitten harmittaa etten koneen uusien ominaisuuksien myötä muuttunut lainkaan uudeksi. Olisi upeaa saada lisää muistia, suorituskapasiteettia ja tehokas viilennystoiminto. Kaikille näille olisi tarvetta allekirjoittaneen taloudessa. Vaikka blogia ei ole voinut päivittää, olen minä ommellut. Pena on saanut tässä välissä pahalaatuisen murrosiän. Tikki herkesi suorastaan letkajenkaksi ja jouduin nöyrtyen viemään Penan hoitoon. Nyt hän on sitten hermolomalla paikallisessa huoltamossa ja minä kärvistelen kamalassa ompelupoltteessa kotona.
 
 
Tälläistä täällä on valmistunut. Huomenna sitten toinen erä paininjalan alta....Selian ihana Kaverukset-joustocollege surautettiin jumpsuitiksi tarhaan. Myös resori ja hupun tähtitrikoo on Seliasta.
 

 
 
 
 
Tämä on ihana kangas.


14 kommenttia:

 1. Onnea Anjasta =) ja kivan haalarin olet ommellut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Haalarissa on aikalailla paljon kasvunvaraa, mutta on keväällä varmasti jo sopiva!

   Poista
 2. Hih! Kiva etta sakin nimeta koneitasi! :) Mulla on Helga autossa (siis navigaattorin tatsy), lappari on Smurffiina kun siina on siniset suojakuoret (isannalla samanlainen masiina oli pakko jotenkin erottua), puhelin on sen verran uusi etta hakee viela identiteettia.
  Ja oi miten ihana jumpsuit viela ihanamman U:n paalla. Miten tuo pikkujakkana kasvaa niin mahottoman nopeasti? Siis varmaan omani ihan yhta nopeeta tahtia mutta ei sita samalla lailla huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimeän oikeastaan kaikki koneeni, valitettavasti myös kiinnyn laitteisiin samaan aikaan. Hifistely ei siis missään nimessä ole minun juttuni, koska en kestäisi alati vaihtuvia laitteita.

   U kasvaa hurjaa vauhtia ja juoksemaan lähdettyään uutta opitaan joka päivä <3.

   Poista
 3. Olipa kiva kuulla sinusta, ja onnittelut Anjan ystävälle (?) :D Kyllä te varmaan vielä juttuun tulette hyvinkin, kunhan ensin toistenne tapoihin vähän tutustutte ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva jumppis <3 ja kiva että olet taas mukana :-)

  VastaaPoista
 5. Voi pientä tuttisuuta ihanassa jumpsuitissaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tuttisuu tosiaan. Kohta on edessä tuttivieroitus ;)

   Poista
 6. Ihana haalari ja poika myös! =) Ja onnea uudesta koneesta, minäkin silittelen tätä omaa vanhaa "romuani" ja toivon että vanhus jaksaisi vielä pitkään minun kanssani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä åidän siitä, että kone on tuttu ja turvallinen....mutta kyllä minä tähän uuteenkin totun.

   Poista
 7. Onnea Sun ja Anjan yhteistyöhön! Toivottavasti Pena pääsee pian taas remmiin mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Anjasta tulee minulle vielä hyvä ystävä. Varmasti tulee.

   Poista