sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ompelen ja puran - vanha tarina uusilla kuoseilla

Minä olen aika suuripiirteinen ihminen. Minä en anna pienten ongelmien vaivata mieltäni ja voin aivan hyvin levätä sohvalla, vaikka lattialla seilaisi parittomien sukkien delegaatio. Mutta ompelussa piirteeni on jokseenkin sietämätön. Suuripiirteinen ihminen näet saa aikaan keskivertoa huonompaa jälkeä ja huonoa ompelujälkeä en voi sietää. Seuraavat terapiaompelut ovat kaksi kertaa ommeltuja ja kerran purettuja. 

Maailmakaikeudella on sellainen mieli, että kaivatessasi terapiaa ja onnistuneita Hyvän mielen-ompeluksia joudutkin purkamaan. Vaan ei se mieltä piristä se purkaminen. Mutta maailmalla on maailman tahto ja tahti. Eihän ne joogaajienkaan asennot aina ihan rennoimmista päästä ole, tai intialaisten meditoijien. Kai sitä ihmisen pitää kärsiä päästäkseen ajattelussa eteenpäin ja tunteakseen itsensä onnelliseksi edes hetken.

Paapiin Siiri ja myyry-jc muuttui huppariksi. Ensin huppu kiinnitettiin väärin päin. ei istunut, kuristi.

Ainolan Sirkus-aiheninen kangas ja velour housut.


Käpysen Riivalit on aivan mielettömän ihana kangas juuri sinisenä. Upea sininen ja sopii U:n mörkövaiheeseen.

Minulla on ompelumerkit ja tunnen oloni aika ammattilaiseksi. Milloinkahan minusta tulee niin suuri guru, että opin ajattelemaan ennen toimintaa ja rupean käyttämään nuppineuloja? Itse en usko tätä ompelun pro-tasoa koskaan saavuttavani, koska suurpiirteisyys on syöpynyt luuytimeeni.

5 kommenttia:

 1. Jee ompelumerkeille ja sille, että vaatteet on kuitenkin saatu valmiiksi ja hienolta näyttää! ♡

  VastaaPoista
 2. Hienoja niistä lopulta kuitenkin tuli! Vähän vaan laittoi naurattamaan tuo blogisi nimi versus ompelusten purkaminen... Hattua nostan, että sait purettua ja jatkettua valmiiksi :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja vaatteita, sinnikkyys palkitaan. Tunnistan itseni tuosta suurpiirteisyydestä. Onneksi rutiini auttaa, vuosi vuodelta vähemmän tarvitsen mittanauhoja ja nuppineuloja, mutullakin saa toimivaa. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita ihanista kuoseista <3

  VastaaPoista
 5. Ihania! Toi vihreä Siiri ja Myyry <3

  VastaaPoista