perjantai 5. helmikuuta 2016

Sinistä


Maailmassa pitäisi ehdottomasti olla tuotevalvontakeskus, johon saisi valittaa maailman epäkohdista. Minä valittaisin välittömästi perheemme sairaskierteestä, selluliitista takamuksesta ja ynseästä proviisorista. Kyllä ovat kaikki kolme aiheuttaneet kohtuutonta kärsimystä viime aikoina. 

Proviisorin kanssa olemme tavanneet niin tiuhaan joulu-tammikuussa, että hän on huolissaan perheemme (erityisesti minun) suolen nukasta. Huutakoon televisio ja radio peräpukamavoidemainoksia vaikka yötä päivää, mutta minä en apteekissa avaudu. Syön vaikka sata antibioottikuuria, mutta en kyllä keskustele ulosteesta. Piste.

Hommajahuone-blogissa oli värihaaste, johon päätin osallistua. Maailmankaikkeus oli jälleen kerran sitä mieltä, että ihmisen pitää sairastaa vielä hieman lisää ja niinpä toteutus jäi helmikuulle, mutta tässä nämä ovat. Mitäs tähän sanot maailmankaikkeus?


Sinisen paidan kangas on tilattu Ruotsista ja siinä on täydellinen sininen, sellainen vanhahtava.
Näiden housujen tummansininen farkkujc on Saksasta. 

Sinisten housujen kaveriksi oli ommeltua hieman keltaista. Ihanat värit!

Jopas tästä saisi taas ompelu ja käsityömoodin avatuksi. Ainakin näiden ompelu tuotti suurta mielihyvää.

13 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniita, kaikki. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin heti ihailemassa Aurinkokujaa. Kiitos kutsusta!

   Poista
 2. Ihanat kankaat ja hienot vaatteet! Ompelitko näiden paitojen niskaan sellaisen puoliympyrän mallisen lisäpalan (vai mikä se on..?), kun pääntiestä näkyy kangasta oikein päin? Mukavan ja helposti lähestyttävän oloinen blogi sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Olen lautasella piirtänyt sopivan puoliympyrän ja saumuroinut sitten sen ulkolaidan. Sitten vaan nuppineuloilla kiinni ja oikealta puolelta kaksoisneulalla ompelu. Tuo kivasti näköä paitoihin. Aina vaan ei jaksa ommella noita lisäosia.

   Kiva, kun tulit käymään!

   Poista
  2. Hei vau, kiitti niskaläppävinkistä! :) Eikä siihen tarvinnutkaan peittaria, kuten kuvittelin!

   Poista
  3. Tällä keinolla ompelujäljestä tulee peittarin veroista. Ei minullakaan ole peittaria ja en sellaista korvessa tarvitsevani (suurimman osan aikaa ainakaan).

   Poista
 3. Mahtavaa, kun olet taistellut maailmankaikkeutta vastaan ja voittanut. Onneksi olkoon! Kyllä käsityöt on hyvä ase mitä tahansa vastaan. Kylläpä minä tykkäänkin noista kuosikankaista, joista olet paitoja ommellut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuosikankaissa miellyttävän pieni kuvio - mukavaa vaihtelua isoihin kuvioihin.

   Poista
 4. Joskus tosiaan olisi hyvä, että olisi valituskeskus johon valittaa...Mutta paras tapa saada valitusvaihde pois on käsityöt :) Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikonloppua myös sinulle! Ja kyllä käsityöt helpottaa moneen vaivaan!

   Poista
 5. Onpas mukavan näköisiä vaatteita! Ruuhkautuisikohan sellainen valituskeskus nopeasti? Minullakin olisi pari sanaa sanottavana sinne :D.

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia asuja, samaa mieltä tuon sinisen sävyn täydellisyydestä.

  VastaaPoista
 7. Download The man's Titanium Art Poker Card for
  Download power supply titanium The man's Titanium Art Poker Card for Android or iOS. Get titanium chainmail it 2019 ford edge titanium for sale for free. In the palm nano titanium by babyliss pro of your hand, you can see the Poker Room on your right titanium lug nuts hand.

  VastaaPoista