sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Peppi ja Sateenkaari-ilo

Ompeluhuoneessa on ollut hiljaista. Pyhä Yrjö löysi osoitteemme ja kolusi läpi meidät kaikki vuorotellen. Noh, nyt tuo vänkä kaveri on saanut leikkiä meidän kaikkien kanssa, joten voimme jatkaa lomaa kohden terveinä.

Koska ompelupöksä on ollut luvattoman hiljainen, laitan tänne bodyn, jonka ompelin jo viime viikolla. Tuo Peppi-kangas on aika kivaa, mutta kuvissa se iski minuun enemmän kuin saatuani sen käsiin. Onneksi valmiina vaatteena kangas toimii.

Yhden kerran bodya pitäneenä en voi, kun ihmetellä mitä minun päässäni liikkui, kun tämän kankaan tilasin. Kolme minuuttia pukemisen jälkeen body oli kuningatar Piltissä. Onneksi maailmassa on sappisaippuaa ja Vanishia. Niiden suunnittelussa kemistit ja insinöörit ovat sentään onnistuneet. Kumpa vielä meikäläinen oppisi olemaan tarmokas ja aloittamaan tahranpoistin heti vahingon tapahduttua. Sitä odottaessa.Lupaan ja vannon loman jälkeen perehtyväni kuvan käsittelyyn edes hiukan. Minähän en jaksa kamalasti sommitella tai miettiä kuvien kanssa. Ja valitettavasti se näkyy otoksistani. Onpahan melkoinen ketju: ensin opettelen ompelemaan ja seuraavaksi avaan blogin. Kohta pitäisi uusia kamera ja opetella kuvan käsittelyä. Mihin kaikkeen tämä hulluus vielä johtaakaan?

Lopuksi muutama sovituskuva....

Tässä Peppi-body.  Peppi-jersey on Seliasta ja tummansininen joustis  samasta paikasta.

Tässä minun lempparinikuosini eli Satu Ahokaisen Sateenkaari-ilo joka myös Seliasta. Pöökät ovat samat kuin edellisessä kuvassa.

Näin iloiseksi tulee ihmisen taimi, kun sillä on äiti joka vääntää naamaa kuin mielipuoli ja sateenkaari-iloa päällä.

Lisää kuvateksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti