sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Yksi pieni Noshfantti marssi näin...

Itsehillintää on pilvenreunalla jaettu ilmeisesti samassa jonossa missä on jaettu hoikkuutta, pituutta ja pitkää pinnaa. Ei ole meikäläinen siinä jonossa ollut aikaansa kuluttamassa, vaan roikkunut tiskeillä mistä saa tilattua hyvää ruokahalua, kovaa ääntä ja huonoa huumorintajua. Tasan ei mene taivaan lahjat, ei. 

Taas se on todistettu, minussa on yhtä paljon selkärankaa kuin ameebassa mikäli puhutaan uutuuskankaista. Noshille tuli uusia kuoseja ja ennen kuin ehdin miettiä yhtään mitään olinkin tilannut sieltä muutamaa ihanuutta kotiin. Ei minua oikeastaan edes kaduta. Kankaat ovat ihania ja laatu pehmeää. Sitä paitsi norsukuosissa on jotain ihanan retroa, muttei liikaa kuitenkaan.

Ajattelin pyytää miestäni laatimaan tietokoneeseen kangaskauppalukon. Ei luulisi olevan liian vaikeaa, kun lapsilukkokin on keksitty aikoja sitten. Siihen saakka joudun silloin tällöin sortumaan ja harjoittelemaan itsehillintää. Ensi syksynä taidan aloittaa joogan, vaikka pelkkä ajatuskin puistattaa. Jotakin tälle pehmeälle ihmisluonnolle on tehtävä, mieluiten nyt.

Nämä kankaat eivät jääneet käyttämättä ja mieskin piti valmistuneista vaatteista niin, että puki ne heti U:lle päälle. Joten nyt ei kaduta muu kuin se, että en tilannut kuosia muissa väreissä. Mutta nyt jatkan itsehillinnän ja etusormen hallintaharjoituksia.


Tässä norsukuosissa on kaikki kohdallaan: värit ja kuosi. Ihanaa sanon minä. Noshin joustis on ihanan paksua, joten kokokin on aikalailla oikea. Menee vielä syksyllä sisävaatteena.

Skootteribody on tehty kaupan farkkushortsejen kaveriksi. Tämän kankaan kanssa jouduin makustelemaan vähän pidempään, mutta tykkään! Kummatkin bodyt on tehty luottokaavalla Kisuliini (onko niitä muita?) ja housut ovat Little houses kaavalla. Molemmat samasta Ottobresta 4/12. Tuohan oli se lehti, josta koko ompeluhulluus alkoi ja paranemista ei ole näkyvissä.

Olen saanut taas monta uutta lukijaa, mukavaa että olette liittyneet seuraamaan blogiani. Edelleen minusta on ihmeellistä, että saan tasaisesti lisää lukijoita! Mahtavaa, että olette täällä, huolimatta pahansisuisesta ajatusäänestäni, joka suoltaa kaikki tekstit. Pitäisikö haastaa itseni kirjoittamaan muutaman postauksen ajan asiallista tietotekstiä.  Äh, jätetään ajatus vielä hetkeksi hautumaan.

Ja lopuksi sovituskuvia...22 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Mä ihmettelen, että miks en oo tilannut noita norsuja. Ja noita raitoja. Skootteritkin olis kivoja varsinkin isommalle pojalle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, norsut ovat ihania ja ainakin minulla pysyivät pesussa aivan priimoina! Skootterit olisi kivoja minullekin, mutta nyyt opettelen hillintää!

   Poista
 2. Tosi suloisia! Minulla on kans nuo kankaat listalla, mut vielä oon hillinnyt :) Ja sit kun loppuvat, ostan kangashamstereista kalliilla hinnalla -niinhän se menee.Ku en oo kaupasta raaskinu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, mie niin ihailen itsehillintääsi. Minulla hillintä kesti noh 30sek, aika paha! Mutta nyt lupasin itselle harjoitella entistä kovemmin itsehillintää.

   Poista
 3. Aivan ihanat setit jälleen kerran! Minäkin olen opetellut itsehillintää, ja juuri nuo Noshin kankaat ovat sen kohteena. Monta kertaa viikossa olen käynyt niitä kurkkaamassa, enkä vielä(kään) ole tilannut.

  VastaaPoista
 4. Oi mitä ihania vaatteita. Tekispä mieli itselläkin löysytellä kukkaronnyörejä mutta jos pitäis nyt hetken ne tiukalla kun kangaskaappi pullistelee kankaita (eikä kerrota niistä muutamasta "pienestä" arkusta jotka kans pullistelee, tai siitä kaapissa olevasta kasasta) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Samaa ajatellut, mutta pehmeälle luonnolle ei mitään voi :(.

   Poista
 5. Iiiikkkk, toi skootterikangas!!!!! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania taas valmistunut! :)
  Munkin ensimmäinen hankkimani Ottobre on tuo 4/1a. Siinä on monta hyvä kaavaa. Sen jälkeen lähtikin nämä asiat ihan räpylästä mm. kangashankintojen suhteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli tuo Ottobre oli harvinaisen onnistunut! Mutta edelleen sitä mieltä, että tämä on jalo harrastus.

   Poista
 7. Aivan ihanat setit :)
  Itsekkin olen paininut noiden norsujen ja skoottereiden tilaamisen kanssa,kun molemmat olisivat niin ihania.....

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanat!! :)
  Minun onneni on, ettei monestakaan kangaskaupasta saa vielä laskulla, hillitsee kummasti jos tilillä on pyöreä nolla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin ainoa hillinnän muoto, joka toimii takuuvarmasti. :)

   Poista
 9. Apua miten ihanat setit taas. Toi skootterti on tosi kivaa. Ja miten ihmeessä sun vauva nousee jo tukea vasten? Mun ei kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän vauvan nouseminen on aikasta epävarmaa. Saa olla tarkkana. Ja kiitos, minustakin nämä onnistui hyvin.

   Poista
 10. On kyllä hurjan kivat, norsu on ihan herkku! Itse olen joskus ehdottanut miehelleni että takavarikoisi hetkeksi a)pankin avainlukulistan ja b)luottokortin. =) Ilmeisesti se ei pidä tätä allekirjoittaneen hamstrausta minään ongelmana kun ei ole vielä niitä itselleen töihin mukaan ottanut.

  VastaaPoista
 11. Ihanat vaatteet <3 jään seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista