sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Parisuhdeterapiaa ompelukoneen ääressä

Minä olen aloittanut tämän päivityksen kirjoittamisen viisi kertaa ja yhtä monta kertaa poistanut. Joskus vaan kynä ei liiku tai ajatus. Viidennellä kerralla kirjoitus oli jo melkein lähetty, kun laitoin sen odottamaan. Seuraavana päivänä teksti ei enää vaikuttanutkaan yhtä rennon lennokkaalta kuin edellisenä iltana väsymyksen surkastuttamin aivoin. Kirjoittaminen on edelleen minulle kovin rakasta, mutta tuskaisaa.


Lähipiirissäni on ollut viime aikoina myllerrystä parisuhdesektorilla. Olenkin pohtinut paljon parisuhteita ja suhteettomuutta. Olen onnellinen, että Herra Insinööri tuntuu yhteisten vuosien jälkeen edelleen pitävän minua parahultaisen siedettävänä tyyppinä. Tiedän olevani aika usein rasittava, liian nopea ja kärsimätön. Lisäksi en perusta julkisista rakkauden osoituksista ja -julistuksista. Minusta on tarpeeksi suurta rakkautta tarjoilla aamukahvia, laittaa toisen auto lämmitykseen tai silittää selästä. Minä en pohdi myöskään onnellisuuttani tai sitä saanko suhteesta tarpeeksi. Tässä on hyvä.
 
 
Ommellessani olen antanut ajatuksieni ja tunteiden seilata vapaasti. Kyllä ompelu on vapauttavaa, samalla kun kone tikkaa menevät myös ajatukset jonoon. Tässä minun parisuhdeterapian tulokset:
 
 
Kaapissa marinoituneet ketut ja Selian huikean pehmeä velour.


Kangashamstereista ostettu työmaatrikoo ja samaiset housut.
 
Tällainen kokonaisuus.

Viimeisiä Viljamin puodin pandoja ja harmaata velouria Fabriinasta.

Käpysen trikoo, joka meinasi jäädä kokonaan ompelematta, koska kuosi on minusta aivan mielettömän ihana.

Kaveriksi Selian velouria sävyssä Jade.

Aivan mielettömän ihana uusi kuosi Nanulta. ja samat pöksyt.
Tässä toinen setti.
 
Herra Insinööri lienee tyytyväinen. Vihdoinkin sopivia vaatteita. Huomatkaa uudet KAM-nepparit, joihin olen aivan hullaantunut. Nämä ostin Kotimäen puodista, suosittelen!

22 kommenttia:

 1. Sinun parisuhteesi kuullostaa juuri siltä kuin omanikin. :)
  Ihanaisia terapiasettejä olet ommella hurruuttanut. Kauniita bodykuoseja ja sopivan värisiä ja pehmeitä pöksyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joillakuilla muillakin on arkirakkautta tarjolla. Itse aina välillä jään miettimään pitäisikö olla jotain suurempaa...ompelu on aivan parasta aivojen tuuletukselle.

   Poista
  2. Minusta se arkirakkaus on parasta. Se että kaikki on tuttua ja turvallista. Välillä on arki, välillä juhla, usein monta päivää putkeen niin tappavan tasaista. Silti sinua rakastetaan ja silti sinä et halua vaihtaa arkeasi toiseen. Justiinsa näin on hyvä. Nautitaan arjesta!

   Poista
 2. Naminami! Ja arkirakkaus se vaata onkin jotain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, arkea eletään kuitenkin enemmän kuin juhlaa :D

   Poista
 3. Ihanat setit, oletpa ahkeroinut! Mie odotan innolla, että Otsolla vaatepula iskee, niin pääsen myös tykittämään kunnon pinkan paitoja :)

  VastaaPoista
 4. Vau mikä määrä ihania vaatteita! :)

  VastaaPoista
 5. Arkirakkaus tuntuu olevan taallakin juuri se mika riittaa just nyt tassa elamanvaiheessa. Pienista asioista. Ja voi mika ihana kettukarkkinamunen siella on. Kylla nyt pikku-ukon olla. :) Harmi ettei body mahdu mulle! ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi tosiaan, ettei kettubody mahdu sulle. Se olisi ihana aikuisen paitanakin...

   Poista
 6. Ihania settejä, superkivoja bodyja! Ompeluterapia toimii siis parisuhteisiinkin loistavaa! Miksei tätäkään terapiamuotoa ole tajuttu laajemmin, johan sitä erotilastot pienenis, kun kaikki surruuttelis ajatuksensa selviks! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miljoonat odottaisivat meitä USA:ssa. Kirjoittaisimme best sellerin aiheesta ompeluterapia ja perustaisimme parisuhdeklinikoita ympäri maakuntia. Ei huono :D

   Poista
 7. Ilmiselvästi toimiva parisuhde, kun noin nättejä tuotoksiakin tuli :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat setit taas kerran! Ahkerakin olet! :) Ja tässä on just hyvä. ;)

  VastaaPoista
 9. Onpa siinä terapiaa kerrakseen! Iso määrä upeita settejä :)

  VastaaPoista
 10. Minäkin hekottelin täällä, että ihan kuin meiltä tuo terapiatarina. Luulen olevani jo niin vanha ja viisas, että tiedän suhteen reunaehdot. Kun arki rullaa, niin kaik on hyvin. Tarvitsen itse tilaa, ja se tila on tuossa koneiden ääressä. Mies viettää tällä hetkellä aikansa lentokoneiden parissa. Tässä sitä nytkin istutaan vierekkäin ja lähekkäin, vaikka omia kumpikin tekee. Summa summarum, noilla seteillä on saatu monta asiaa reilaan, jos nyt ylipäätänsä on tarpeen saada. Hyvää arkimieltä sinulle <3

  VastaaPoista