sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Anna hyvän kiertää...
 Pikku Akan tilkkuvakan ihana bloggaajakaverini valitsi minut ilahdutushaasteeseen. Pakkohan siihen on osallistua, koska liian harvoin huomaamme ilahduttaa toisiamme pyyteettä tai edes silloin, kun olisi aihettakin. Tunnustan olevani maailman surkein lähettämään syntymäpäiväkortteja tai viemään kukkapuskia. Arki vaan puskee niskaan ja huomaan viikon lopussa kulkeneeni putkiaivoisena viikon alusta loppuun. Mutta sellaista se on, siis elämä.
Säännöt ovat yksinkertaiset:

Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot nämä haasteen säännöt ja 
haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). 
Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, 
laita ilahdutusasia vireille. 
Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

Haastan seuraavat bloggaajat mukaan:

Miinan langat, tämän bloggari nimittäin ompelee!
Porkkanatarha, jonka superompelija on auttanut minua sekä ompeluongelmien ratkonnassa, mutta myös täydentämään kangasvarastoani.
Vänän väkerryksiä, jonka ihana ompelija jakaa minun kanssani muutakin kuin innon ommella.

Lopuksi haluan kiittää Pikku Akkaa pienestä kirjeestä, joka tupsahti erään erittäin epämiellyttävän päivän päätteeksi postilaatikkoon. Edelleen olen sitä mieltä, että se ketutus, joka ei ystävällisellä eleellä tai sanalla korjaannu on kuolemaksi. Suklaa tasoitti loput rypyt. Ihania lukijoita minulla.

 


2 kommenttia: