keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kevät toi polkupyörät ja rasvatahrat

Kevät on ihanaa aikaa. Valo saa ihmiset kömpimään ulos kodeistaan ja meidän korttelissa alkaa vallattoman pyörärallin päivät. Kyllä on mukavaa katsoa, kun koululaiset kruisaavat kevään ensimmäiset kierrokset. Vaan kyllä hymy hyytyy, kun kohdentaa katseensa ikkunalaseihin, piironkejen pintoihin ja kaapin oviin. On se kuulkaa upeaa asua Suomessa, jossa sentään puolet vuodesta saa uskotella itselleen asuvansa siistissä ja rasvatahrattomassa taloudessa.

Eihän tuossa tahra- ja pölypaljoudessa olisi mitään ongelmaaa, jos omaisi ylimääräistä aikaa (jota ei haluisi käyttää käsitöihin) tai valtavasti palveluskuntaa. Minusta on huutava vääryys, että kevään kutsuessa ulkoilemaan täytyy jyystää keittiönkaappeja uuteen uskoon. Tai eihän olisi pakko, mutta olkapäälläni istuskelee aika usein pieni ukkeli, joka huutaa suorittamaan kaikenlaisia typeryyksiä, kuten siivoaminen ja järjestely. Otetaan siis vastaan täydellinen kevätsiivous tai lobotomia, jolla pääsisisi suorittamisen ikeestä. Siihen saakka jatkan jyystämistä ja rättirallia....

Herralle Eurokankaan lentokoneista ihan peruspaita. On muuten herran lempivaate tällä hetkellä.
Kaikki uudemmat vaatteet on kuvattu. Saisiko tästä auringosta buustia myös kirjoittamiseen....

2 kommenttia:

  1. Tämä lentokonekangas uppoaisi varmasti meidänkin isoille pojille.
    Jotenkin oli viime keväänä terapeuttista jättää kevätsiivous tekemättä, kun Onniliini oli vauva ja remontti oli tulossa. Mitäpä sitä ennen remonttia suursiivoilemaan. Mutta kun oikein tarkasti ajattelee, niin se homma on edessä tuplaten. On kahden vuoden tavarapaljous kaapeissa ja likapinttymät katon rajassa. Onneksi ovipielistä ja tasoilta pölyjä tulee pyyhittyä viikoittain. Mutta sitten taas se tunne, kun olet pessyt ikkunat joka välistä, se kirkkaus ja puhtaus - ah, sen vuoksi justiinsa on pakko puunata ja jynssätä näin keväällä.

    VastaaPoista