lauantai 21. helmikuuta 2015

Loma on ihmisen parasta aikaa....

Elämä on aika ajoin aika kuormittavaa. Plussa tikussa muuttaa kokonaan sinun elämäsi ja kolme plussaa tekee sinusta aikatauluttamisen mestarin. Arjen harmaassa huurussa alkaa tahtomattaankin odottamaan lomaa samaan tapaan, kun labradorin noutaja odottaa kuivia raksujaan. Kuola valuu suupielistä ja pää tekee innokkaita nyökkäyksiä. 

Onhan se loma ihanaa, mutta pakkaaminen ei vaan ole minun juttu. Yritän aina laskea kuinka monet pikkarit, sukat, paidat ja housut pakkaan kellekin. Apinan raivolla teen kasoja ja pidän kamalaa meteliä, jotta perhe todellakin tietää minun uhrautuvan. Lopuksi paiskon kassit täyteen keräilyeriä ja puhisen etupenkillä tuskanhikeä pois ensimmäiset sata kilometriä. Lomalta palattua saan purkaa kasien sisällöistä noin 98% takaisin omille paikoilleen ilman pitstoppia pesukoneessa. Kyllä se perhematkailu on ihanaa.

Herra U on tehnyt lomailusta vielä asteen jännempää. Viimeinen rakkautemme hedelmä on nimittäin ansioitunut tulehdustautien asiantuntija. Lisäksi lapsemme osaa ajoituksen jalon taidon ja ette varmaan ylläty tiedosta, että tämäkin loma alkaa muutaman päivän lasarettiseleirillä. Kyllä on perhelomailukin kivaa.

Piti sitten ommella, kun lomaillaan näin alkuun kotona.
Tämän pupun piti tallustella ihan muissa maisemissa. Sattumalta nämä kankaat olisivat vierekkäin ja näin niille kävi. Kiitos ihanalle ompeluystävälleni A:lle kankaista <3
Tämäkin Käpysen kangas on ompeluystävältä.

Nappinjan kuosi on mielestäni todella onnistunut ja onneksi tätä jäikin vielä reilusti.

Selian huippulaatuisesta joustokollarista tein vielä yhdet Mock Denim-housut taskuilla. Muokkasin mallin sivusaumallisiksi, koska muuten taskujen ompelu olisi ollut uuvuttavaa.
Noshin uutuuskuosi ommeltiin heti, raksi seinään. Kaikki paidat ovat On the Road-kaavan muunnoksia.


Ja huomenna pakaan ja hikoilen.

21 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita kaikki! Pupu <3 aivan mahtava! :)

  VastaaPoista
 2. Mukavia settejä! Mukavaa lomaa joka tapauksessa! :) Itselläkin tässä on pakkaaminen menossa, mutta huom! kommentoin tässä samalla blogijuttujasi. ;) Mietin, että ehtisinkö käydä vielä hiihtämässäkin. Olemme kuitenkin lähdössä vasta kahden tunnin päästä ja muut vielä nukkuvat. Saattaa tulla vielä kiire jossakin vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paineessa timantit ja matkalaukut hioutuvat. Ihanaa lomaa teillekin.

   Poista
 3. Ihastuttavat vaatteet ja kangasyhdistelmät. Minäkin olen hurahtanut tuohon "aplikointiin" suoralla ompeleella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään kanssa suoralla applikoinnista, jälki on rouheaa ja simppeliä.

   Poista
 4. Mainioita vaatteita! Iloista loman jatkoa, kunhan taudotkin helpottavat :)

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita ja kivasti sävyt sointuvat toisiinsa:)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo eka pupupaita. Olen ollut jo aivakin viidesti tilaamassa tuota pupukangasta, joten olisi näköjään pitänyt ;-) Kauniita on muutkin. Mä ompelin just samalla kaavalla housut ja yllätyksekseni onnistuin taskujen ompelussa ilman sivusaumaa heti kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kai minunkin on kokeiltava housuja ilman sivusaumaa 😊

   Poista
 7. Hyvä kun ompelit, aivan ihania vaatteita taas! Tuo eka pupu on minunkin lemppari!

  VastaaPoista
 8. Niin kuin jo toisaalla mainitsinkin, niin tuo pupu on yliveto, tulee koko hahmo todella hienosti esille. Toivottavasti pääsette matkaan, tosin onhan ompelulomakin ihan hyvä juttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että jaksoit kommentoida tännekin. Pupu on minunkin mieleen, joskus välähtää 😉

   Poista
 9. Ihanan rauhallisia värejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tässä taitavat olla tämänhetkiset lempivärini 😍

   Poista
 10. Auts, toivottavasti tauti on pian voitettu. Tykkään paljon näistä vaatteista, pupuherra on ihan mahtava. Värimaailma on kivan rauhallinen.

  VastaaPoista