tiistai 3. helmikuuta 2015

Viro ei virka mitään - väärässä ovat.

Olen viime viikon kurkkukipuilun jälkeen sairastanut koko tämän viikon. Lääkäri neuvoi olemaan hiljaa, juomaan kylmää ja lepäämään. Siis aikuisten oikeasti makaaminen käy työstä ja en varsinaisesti ole hoitanut työtäni järin menestyksekkäästi. Aina tämän hetkisen pääravintoni eli Buranan, kadotettua hetkeksi kuumeen olen ommellut muutaman sauman. Kuka oikeasti pystyy makaamaan mikäli kuumetta on inan alle 38C tai on tajuissaan? En pysty vaikka kuinka yritän.

Verson piuhat ovat odottaneet minua hetken. Olen käännellyt kangasta kuin lobotomian läpikäynyt mielisairaalan potilas, ilman ajatuksen häilyvää varjoa. Tämä on melkoinen pettymys, sillä hetkellisen selkeän ajattelukauden aikana taisin luvata, että tilaan vain niitä kankaita, joihin minulla on idea. Sittemmin harkintani ja ajatteluni ovat sumentuneet normaliin olotilaansa ja hermojärjestelmä napsusormen ja viileän harkinnan välillä näyttää jälleen olevan vaikeuksissa. Miksi nettikaupoissa ei myydä ompeluaikaa, viileää harkintaa ja säästäväisyyttä, kyllä ostaisin.

Tämmöinen tästä nyt sitten tuli....

Verson Pitkät piuhat ja musta farkkucollari (muistaakseni Nosh) tapasivat. Kaava on oma. Lue olen taas kaavoittanut.Käytin tikkauksia tehostamaan saumoja.

Taakse lisäsin kaaren, jonka saumuroin ensin ja kaksoistikkasin sitten kiinni. Tuli aika kiva.Kaveriksi paidalle uusimmasta OB housut pyöreällä haaraleikkauksella. En oikein tiedä mitä ajatella. Päällä kivemmat kuin tässä tasolla.
Ja yhdessä kuvattuna.
Ja lopuksi sovituskuvat, jotka maksoivat minulle paketillisen rusinoita ja keksin. Tällä kertaa pidän korvausta kohtuullisena.

8 kommenttia:

 1. Hieno setti! Tosi kivaa harmaana tuo piuhat kangas. Meillä miesväellä sitä vihreää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman haaveilen minökin vihreästä, kun tästä harmaasta tulikin näin kiva. Mutta nyt täytyy etsä viileää harkintaa <3

   Poista
 2. Oi ku kiva setti! Oon miettiny, miten saisin poikien paitaan ilmettä,niin tässähän on yks idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, jos sait idean :D. Minäkin sain ensin kaarroke herätyksen ihanalta ompeluystävältäni M:ltä ja sitten tuli nuo lasketut olkapäät...seuraavaksi varmaan kokeilen rintataskua.

   Poista
 3. Hieno setti! Tuo kangas vois toimia ittellekki, hmh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aika ihana kuosi, mutta liiaan vaalea pohjaltaan minulle :D

   Poista
 4. Mehän on testattu sun kans samaa housukaavaa. Se on minusta oikein hyvänmallinen pöksy jalassa, mutta en itsekään ole varma, tykkäänkö pallohaaruksesta. Kivan leikkauksen olet tehnyt paidan selkään.
  Tuo piuhakangas on mukavan huumoripitoinen. Itse olen aika hyvin pystynyt olemaan tilaamatta kankaita, kun en ole kulkenut kangaskauppojen sivuilla. Ei siksi, että olisin ollut lakossa, vaan siksi, että kankaita on jo valmiiksi niin paljon, että uudet eivät mahdu mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman asin juurikin. Kaava on kiva, mutta tasolle levitettynä hieman kummallinen. Itse tykkäisin juuri nyt sellaisesta kapeasta alaosasta yhdistettynä reilumpaan yläosaan. Mutta kaavailu jatkuu <3

   Poista