tiistai 12. toukokuuta 2015

Kevään ihanuudesta....

Kevät on kamalan rasittavaa aikaa. Töissä tuntuu tonnilasteittain velvoitteita kaatuvan niskaan ja mentaaliharjoitteiden avulla päivästä toiseen sinnittelevä työmyyrä, joutuu  vielä iltapäivisinkin valintojen ristituleen. Koko ajan pitäisi puuhastella kaikkea; puutarha huutelee rapsuttajaa, esiteinin hormonit hyrräävät, ikkunoissa kiiltelee klähmäiset kädenjäljet ja lapsen T-paidat ovat talvisäilössä kutistuneet napamittaan. Nauti siinä sitten uudesta vihreydestä, lisääntyvästä valosta ja lasten kasvusta. Minulla pukka leukaperiin stressimuhkuloita ja vyötärö häviää lopullisesti, koska sokerilla se naisen kone käy.

En pysty ymmärtämään slowshiftingiä tai kiireetöntä arkirakkautta, kun pölyrätti vaihtuu kuokkaan lennossa ja jokapaikka huutaa siivoamista. Ja sitten on laitettu kaikki merkittävät tv-tapahtumat samalle ajakohdalle, nimittäin "THE EUROVIISUT" ja jääkiekon MM-kisat. Joutuu vielä stressin päälle karsimaan yöunista. 

Jotta jos joskus saan selville sen ihmisen, joka keksi käsitteen ruuhkavuosi, laitan sille omin käsin ommellun pipon menemään ja kirjoitan myssyyn isolla "Einstein". Se ihminen on nimittäin pystynyt yhteen sanaan kasaamaan kaiken sen, minkä kourissa itse päivittäin kamppailen. On se ihminen tiennyt mistä puhuu.

Tässä viimeiset "kevätsetit". Kankaat raidallista resoria lukuunottamatta alles für shussenschössenistä, joskin paidan superihmiset lunastettu ompeluystävältä.

TAskunsuiden resoreista tuli vähän vahingossa leveä, mutta miellyttää silmää. Ja kaavana yllättävät Mock denim ja On the Road.

Onnit kummittelivat minun mielessä kankaan ollessa loppuunmyyty. Sain sitä sitten palan ja se ei sitten sytyttänytkään kankaana...onneksi paitana toimii.


Ikasyriltä kankaiden yönä tilatut Lunnit valmiina paitana. Ihana kuosi ja väri.

Seuraavaksi siirryn kesäsesonkiin. Katsotaan kypsyykö omenat ennen shortsejen valmistumista....

17 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset setit! Ja kyllä nuo raitaresorit vaan on piste iin päälle housuissa. Muutama puristuspäivä vielä ennen kesää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka nyt kuvia katsellessa harmittelen, että en tule toimeen silitysraudan kanssa :D

   Poista
 2. Huomaan myös itse RUOKKIVANI ruuhkavuosia, tyyliin "onpa mulla hulluna stressiä töissä, noh, lievitänpä sitä kehittämällä tuohon uuden kukkapenkin..." What?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa olen ihmetellyt. Kamala työstressi, mutta voin kyllä hoitaa tämän viimeisen raportin, kukitukset....loputon suo.

   Poista
 3. Hienot setit sait tehtyä! Erityisesti lunneista tykkään :)

  Kieltämättä täytyy kestää keväisin hiukan naapurienkin tuijotuksia pihaan päin, kun rikkaruohot rehottaa ja kukaan ei ikinä mitään pihalle tee. No, varmaan tekisi, jos ei olisi muuta tärkeämpää tekemistä :D Meillä ainakin naapurusto on täynnä eläkeläisiä, joilla ei tunnu olevan muuta kuin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläkeläiset, jotka nyppivät pois jokaisen mahdollisen rikkaruohon ovat rasittavia, onneksi meillä on lunkit naapurit ja puutarhapaineet ovat sisäsyntyisiä :D

   Poista
 4. Hienot setit ja sopii kyllä tuo supersankari-kangas niin paljon paremmin pienen miehen asuun, kuin isolle pojalle. Onni on ompeluystävä =)

  VastaaPoista
 5. Hienot setit! Ja sitten shortsien kimppuun! 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa vaan löytäisin sopivan kaavan, ensimmäinen yritys oli.....kaamea kokemus.

   Poista
 6. Kivat setit! Mullakin tuo Onni-kangas huutelee tuolta ompsusta, mutta näytän sille vain pitkää nenää ja yritän keskittyä näihin muihin (muka) pakollisempiin tekemisiin. Ajattele, mulla on vielä 11 päivää töitä ja sitten on 15 kk kotiäitipäiviä. Nautin jo ajatuksesta, vaikka ihan älytön työsarka on vielä koululla edessä ennen kuin kesäloma koittaa. Ajattelin ottaa ruuhkavuosista vapaata seuraavien kuukausien ajan. Tsemppiä sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou, ihanaa varmasti hypätä tästä oravanpyörästä ja jäädä kotiin nauttimaan arkirakkaudesta <3

   Poista
 7. Olet taas löytänyt kivat kuosit setteihin. Ja niin asiaa kirjoitat, on tämä kevät varsinkin aika hullunmyllyä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kevät on vihreydessään raasktavaa kiirettä.

   Poista
 8. Terkut taalta rapakon takaa! Kyllapa taas saa U hienoja kuteita. :D Ma olen ollut niin onnellinen kun olen saanut tilattua suomalaisia kankaita tanne ja ihan taalta. Nyt kun viela loytyis se aika ommella. Taidan iskea koneen kohta terassille etta voin olla ulkona kun tytot leikkii takapihalla. Haliterkut!

  VastaaPoista