tiistai 17. marraskuuta 2015

Pimeyttä ja kurjuutta torjumassa

Minä olen yrittänyt olla välittämättä syksyn pimeydestä ja kurjuudesta. Täytyy sanoa, että tämä vuonna se on ollut keskimääräistä haastavampaa, kun joka tuutista puskee mustia uutisia. Maailmankaikkeus on tainnut vaan päättää kitkeä luonteestani ylettömän iloisuuden ja turhan hupsuttelun. Mutta minä pistän vastaan, jokaista huonoa lukemaani tai kuulemaani uutista vastaan olen päättänyt tehdä hyvän teon. Ihan pienikin riittää. Siinä saa maailmankaikkeus kärvistellä ja miettiä omaa toimintaansa, kun minä taistelen pimeyttä ja kurjuutta vastaan hyvällä. Ei se varmaan maailmanrauhaa saa aikaiseksi, mutta onpahan ainakin yritetty.

Olen minä ommellutkin, vähän ja kieroa, mutta ommellut. Lähinnä olen keskittynyt maailmansodan syttymiseen hamstraamalla ommeltavaa. Onpahan ainakin mitä tehdä, jos sellainen joskus tulee. Käsitöiden kanssa ei tunnu löytyvän kultaista keskitietä millään. Lisäksi edessäni tuntuu olevan loputon uusien tekniikoiden ja sitä kautta hankintojen suo. Nytkin ompelimossa odotellaan suursiivousta ja kangaspuiden siirtämistä sinne, nurkassa hikottelee nypläystyyny ja verkkokalvoilla siintelee jatkuva diasarja kansallispuvuista ja ryijyistä. Eläkeikää (tervettä sellaista) odotellessa.

Pyydän anteeksi kurjia kuvia. Nikon seikkailee maailmalla takuukorjauksessa ja aurinkokin tuntuu jättäneen meidät.

12 kommenttia:

 1. Pääasia, ettei ommeltava lopu kesken ;)! Hieno satsi kivoja vaatteita!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita! Osaat tehdä aina niin kivoja settejä :) Hyvät teot kannattavat aina ❤️

  VastaaPoista
 3. Wuhuu! Sinä olet elossa ja voimissaan, ja tekstikin juuri sitä, mitä tähän aamuun kaipasin. Hyvä sinä! :)
  Mullakin kangasvarastot vaan kasvavat, mutta eilen älysin, että mun valkoiset langat ovat saumurista ihan finaalissa. Ehkä mun pitää ne jostain tilata, mutta en saa kyllä kankaita edes vilkuilla. :)
  Mukavia vaattehia olet ommellut. Tuo harmaapohjainen Minions-kangas on meillä ollut ihan hitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tunnen oloni odotetuksi. Kiitos, että olette vielä täällä vaikka mie olen kärsinyt inspiraation puutteesta niin ompelimossa kuin blogissa.

   Poista
 4. Hienoja vaatteita:) Huikeita suunnitelmia sinulla käsitöiden suhteen, jäänpä odottelemaan mielenkiinnolla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tapana olla yltiöpäinen, josta syytän lähestyttiin genetiikkaa. Katsotaan miten minun käy 😉

   Poista
 5. Kivan näköisiä vaatteita olet ommellut! Kaunis idea taistella maailmankaikkeuden pahuutta vastaan hyvillä teoilla :)

  VastaaPoista
 6. Voisin tulla sun setti-oppiin, ihanaa ku jaksat väkertää housujakin paitojen kavereiks :) Olen kyllä aloittanut hamstraamalla housukankaita, mutta harvemmin pääsevät tarkoitukseensa..

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja vaatteita. Minionit ovat ihan huippuja, tekis mieli itsellekin, vaikka ikää on aikuisen ihmisen verran. Koirapaidan hiharesorit ovat ihan huiput, sellaisia joudun kokeilemaan kyllä itsekin.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset taas postauksesta! Aivan ihastuttavia kankaita olet löytänytkin ja loihtinut niistä upeita vaatteita. Tuo keltainen resori on kyllä bueno ja resori-idea menee kyllä käyttöön.kiitos!

  VastaaPoista
 9. Siismitähä, luulin ihan oikeasti kommentoineeni! Ihania settejä ja ihania kankaita olet niihin löytänyt!

  VastaaPoista