maanantai 21. joulukuuta 2015

Terveyttä ja laskeutumista jouluun

Minä olen ihminen, joka kehuskelee voimillaan. Tiedättehän tyypin, joka työntää yksin auton pois lumihangesta, ryymsteeraa ilman apua ja kantaa kaksi lasta ja kauppakassit sisäisesti kiroillen autoon. Lisäksi vihaan sairastamista ja jään pois töistä vain pakon edessä.

Sellaisille ihmisille maailmakaikkeus pitää oppitunteja ja osa meistä joutuu tukiopetukseen jästipäisyyttään. Minä olen ollut kahden viikon intensiivikurssilla ja nyt alkaa valjeta flunssan ja todellisen keuhkotaudin ero. Voin sanoa, että keuhkokuume ajaa tälläisen tarmokkaan naisihmisen alle kahdessa vuorokaudessa konttaavaksi, huumorintajuttomaksi ihmisraunioksi. Onneksi maailmassa on äidit, jotka tulevat ja vievät ärsyttävän itselliset tyttärensä lääkäriin ja pakottavat lepäämään. 

Mutta voiko tauti osua pahempaan saumaan, kuin joulunalusaikaan. En nyt ihan keksi, kun häätkin on juhlittu. Tänä vuonna internetin ihmeellinen kauppataivas tarjoaa perheemme joululahjat ja ensi vuonna panostetaan itsetehtyihin. Onneksi sain ommeltua edes yhden paidan ja muutaman yllätyslahjan - jotka voinkin paljastaa vasta aattoillan jälkeen, koska epäilen saajien kurkkivat tänne. 

 
Tässä omalle supersankarille paita, jonka silityskuvan sain hyvältä ompeluystävältä.

Ja sitten Selian sienistä tehty tarhapusero.

Maatessa on hyvää aikaa neuloa ja ensimmäistä kertaa ikinä neuloin itselle villatakin. Ja yllätyin itsekin värivalinnastani, joka on aika kirkas ihmiselle, joka pukeutuu lähinnä vaalean mustaan ja tumman mustaan.Ihmisen piti elää neljäkymmentä vuotta oppiakseen, että villatakin voi neuloa kokonaan pyöröpuikoilla ja ilman osien yhdistelyä. Olisipa joku kertonut tämän minulle aikaisemmin!

10 kommenttia:

 1. Vau, neuletakki!Hieno! Tsemppiä taudin kukistamiseen, toivottavasti jouluksi tervehdyt ♥

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja pikaista paranemista!! Hienot ompelukset olet jaksanut tehdä. ❤ Ja vau tuota neuletakkia, se on ihana!!

  VastaaPoista
 3. Mikään ei tosiaan palauta paremmin maan pinnalle kaikkivoipaisuuskuvitelmista ja opeta arvostamaan arkea terveenä kuin kunnon tauti. Mahtava hämispaita, poika näki sen ja ihastui. Upea myös tuo neuletakki!

  VastaaPoista
 4. Maailmankaikkeus opettaa! Hymyilyttää tuo sinun ilmaus. Selvästi olet parantunut. :) Kovat sairaudet kyllä taivuttavat tehokkaimmankin puurtajan. Onneksi on nykyään nettikaupat ja tulishan se joulu vaikka ei ostais lahjan lahjaa. Ihanan neuletakin sait kyllä itsellesi neulottua kaiken väristen mustien kaveriksi. Kaunis! Onnellista ja tervettä joulunaikaa! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi :) kauniita juttuja sulla myös täällä, taidolla tehtyjä! Toipumista ja rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 6. Ihana villatakki ❤ ja molemmat paidat myös. Toivottavasti olet jo toipunut! Tiedän tuon tunteen liiankin hyvin. On se kumma ettei osaa ajoissa pysäyttää tahtia, paahtaa vaan menemään ja sitten kolautetaan takaisin maan pinnalle.

  VastaaPoista
 7. Neuletakki sopii mustien vaatteiden pariksi. Todella hieno.

  VastaaPoista
 8. Vau mikä villatakki! :) Rauhallista ja toivottavasti tervettä joulun aikaa teille <3

  VastaaPoista
 9. Voi Kaisa ❤ Toivottavasti sairastelu alkaa nyt helpottaa ❤

  Ja tuo villatakki on ihan mahtava! Voi kun itekki osaisin (:

  VastaaPoista
 10. Aivan mahottoman kaunis villatakki ja näyttää hyvältä sinun päälläsi :)

  VastaaPoista