maanantai 23. toukokuuta 2016

Maailmankaikkeus opettaa nöyryyttä

Viime syksystä lähtien meidän elämä on ollut melkoista sairaskertomusta. Enää ei nuhakuume tunnu missään ja ehtoisa arki saa tyytyväisen hymyn naamalle. On kuulkaa hienoa päästä aamulla töihin ja illalla laittaa harmaata makkarakastiketta terveelle pesueelle. 

Olen oppinut myös sietämään läikkäistä kotia ja avoimia kaapin ovia. Tai noh, jälkimmäisiä opettelen sietämään. Minä en edelleenkään ymmärrä, miksi ovia ei voi sulkea, kun on ottanut sieltä jotain ja miksi likainen kuppi jätetään tiskikoneen päälle, kun sen voisi laittaa samalla vaivalla koneeseen. Ei pysty edes maailmankaikkeus minusta näitä ärsytyksen aiheita poistamaan. Ilmeisesti koulutukseni on kesken, joten muutama keuhkokuume, laryngiitti ja lentokuppa taitaa olla vielä edessä!

Viimeiset yöt olen valvonut lapsen hengitystä. Ensimmäisenä yönä söin kokonaisen melonin ja seuraavana ompelin t-paidan. Hyvin pysyi hereillä molemmilla tavoilla.Onneksi muutaman viikon päässä siintää kesäloma...

Edit. Löysin lisää ompeluksia, jotka ovat väsymyksen takia jääneet laittamatta tänne.


Ja sitten toinen tänään viimeistelty mekko kesän kuumiin päiviin.
15 kommenttia:

 1. Oi ei, ei kuulosta mukavalta! Tsemppiä ja toivottavasti terveet päivät ovat jo nurkan takana ❤️ Ihana paita, istuu loistavasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveiden päivien on pakko olla jo nurkan takana! Kiitos ihanasta kommentista, se ilahdutti!

   Poista
 2. Ihania mekkoja ja tuo paita on ihan niin sulle soppeli kuin vain voi paita olla! En usko että mua pukis ollenkaan noin hyvin. Toivotaan terveempiä päiviä teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tosiaan kannattaa kaavoittaa itselle ja aivan yllätyin kuinka istuva paidasta tuli!

   Poista
 3. Jospa kesä toisi mukanaan terveyttä, kiirettömyyttä ja paljon mukavia hetkiä.
  Kivoja vaatteita olet kuitenkin saanut tehtyä maailmankaikkeuden nöyryytysyrityksistä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalla onneksi ei sairastaminen ole niin stressaavaa, mutta uskon meidän olevan lomalla terveempiä.

   Poista
 4. Voi miten kauniita vaatteita! Toivon teille terveempiä päiviä!

  VastaaPoista
 5. Voi Kaisa ♥ Kyllä se joskus helpottaa. Ja ihanan istuvia ja itsellesi sopivia vaatteita oot kuitenki saanu ommeltua ♥

  VastaaPoista
 6. Kauniita ja hyvin istuvia vaatteita olet saanut ommeltua. Näytät upealta! <3 Toivottavasti kesällä saatte olla terveinä. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 7. hyvin sä vedät, jos kaiken sairastelun ja valvomisen keskellä vielä ompelee! Toi keskimmäinen kolahti kovaa mulle, täydelline kaava+kangas!

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä ihmenainen, en minä jaksaisi yöllä ommella yhtään mitään, varsinkaan sairastelujen keskellä. Näyttää hyvälle kaikki vaatteet ja sinä myös!

  VastaaPoista
 9. Hyvän näköisiä vaatteita ja just sulle tehty.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista