tiistai 7. toukokuuta 2013

Panda hyppäsi nappiin ja nappi paitaan

Kyllä on kevät mukavaa aikaa. Lintuharrastajat saavat tiirailla lintuja, puutarhaihmiset kuopsutella maata ja olutharrastajat siirtyä terasseilla. Ompelu on tuottanut minulle uuden sivuharrastuksen, jota voin harrastaa myös "toimiston" ulkopuolella. Bongaa "itseommeltu vaate" on loistavaa viihdettä kuljinpa missä vaan. Mieltä aivan lämmittää huomata päiväkotiryhmässä itseommeltu pipo ja tunnistaa kangaskin. Jos sattuu pääsemään lähietäisyydelle niin voi yrittää tutustua yksityiskohtiin tai tiirailla mahdollista nimilappua.

Niin jotta jos joskus näette kaupungillä naisen, joka tiirailee yllättävän suurella mielenkiinnolla lapsenne itseommeltuja vaatteita, älkää peljästykö se voi olla viaton ompelusisko.

Sain Viljamin puodista mukavan kirjeen, jossa oli muutama pandanappi. Kyllä tuli pienestä jutusta hyvä mieli. Minähän olen aivan myyty tälle pandakankaalle. Pandoilla ja minulla on paljon yhteistä, vartalonmuodot ja harrastukset. Luonnossahan nuo keskivartaloltaan pulleat sympaattiset luontokappaleet istuskelevat ja antavat leukojen jauhaa. Ihan on syöminen minullekin kovin rakasta puuhaa.

Puiset pandanapit pääsivät pitkähihaisen paidan nappilistaan. Kylläpä ne ovatkin ihanat. Kaveriksi paidalle ompelin pandahousut. Ensin mietin, että niissä on hieman kalsonkitunnelmaa, mutta¨paidan kanssa ovat ihan päivävaate. Taaskaan ei onnistunut sovituskuva, kun näihinkin tuli laitettua hieman reilummin kasvuvaraa. 


Paita ommeltu Triteksin trikoosta On the Road-kaavalla. Resori on Fabriinasta ja housujen kaavana Tiikeri ja kangas Viljamin puodin Pandat.












Ja huomasin aamulla, että minulla on tasan 70 lukijaa. Jokainen uusi liittynyt lukija lämmittää mieltä ja jokainen kommenttinne on hurjan suuri ilo! Tervetuloa uusille ja kiitos kaikille vanhoille lukijoille <3

31 kommenttia:

  1. Kylläpäs sopii tuo harmaa resori pandan kanssa mainiosti! Ja nuo napit... Ihan pelkästään niiden takia voisin tilata lisää pandakangasta. :) Jälleen kerran hieno ja siisti setti!

    VastaaPoista
  2. Tässä setissä on sitä jotain, oikea muotiluomus, tykkään siis todella paljon. Pitäisi itsekkin tehdä pojille tuollaiset yksinkertaisen siistit paidat, joissa kuitenkin on joku ihana jippo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Meinasin tehdä ensin pandatrikoosta pandanappi paidan, mutta tämä yksinkertaisempi malli pääsi pitkän pohdinnan jälkeen toteutukseen. Oli oikea ratkaisu! Useammin pitäisi tehdä yksiväristä jipolla.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Niin ja unohdin sanoa, että täällä myös yksi tuijotteleva käsityöbongaaja! :D
      Ja vielä, että just lähti tilaus Viljamin puotiin.... Tähän asti olen pystynyt vastustamaan tuon pandan huutelua, mutta nuo napit oli viimeinen pisara, joka katkaisi kamelin selän! ;)

      Poista
    2. Mieli, jään innolla odottamaan mitä teet pandoista <3. Nämä ovat aivan mielettömän hauskoja veijareita. Ja Viljamin puodista saa aina hyvää palvelua, senkin takia taidan olla siellä vakioasiakas.

      Poista
  4. Mielettömän ihana setti taas! Go Ompelusisko!

    VastaaPoista
  5. Hurjan ihana setti <3 Ja nuo napit... <3 Täällä ollaan yhtä sydäntä vaan <3 Ja vielä pari ylimääräistä sydäntä sun kirjoituksille: niistä tulee aina hyvälle mielelle <3

    VastaaPoista
  6. Oho, tuli vaan yks ylimääräinen sydän ;) <3 <3 <3

    VastaaPoista
  7. Voi kuinka ihana :) Napit ovat tosi sööttejä.

    VastaaPoista
  8. Pandat johdattivat minut perille ja saivat jäämään. Ihanat vaatteet!

    VastaaPoista
  9. On tää vain niin söpö :). meil pipo tehtynä ko. kankaasta, loppu kangasta viel jemmaan, en ole raskinut leikellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihana kangas ja minullakin pätkä vielä jemmassa.

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Nämä napit voittavat kyllä nappien söpöyskilpailuissa!

      Poista
  11. Upeat sommittelut ja mahtava tapa piristää mustaa. Mulla ollut pitkään tavoitteena tehdä jotan mustaa kuopukselle, tuosta setistä lähti taas uutta voimaa ideariiheen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin yksiväriset vaatteet ollet ajatuksissa pitkään ja täytyy sanoa, että olen tyytyväinen. Jään odottelemaan sinun mustaa luomustasi.

      Poista
  12. Aivan ihana setti! Paita nappeineen on samaan aikaan niin tyylikäs ja suloinen! :)

    VastaaPoista