maanantai 21. lokakuuta 2013

Haasteita blogilleSain haasteen jo hetki sitten LimeMursulta ja saman haasteen minulle heitti myös Sirpa. Haaste menee seuraavanlaisesti:

1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Jokaisen haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, jotka haastajasi on valinnut.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Haastajan tulee valita 11 blogia jossa on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa, kuka sinut on haastanut, ja kenet sinä haastat.
6. Ei takaisin haastamista.
 Tässä on LimeMursun kysymykset vastauksineen:

1. Missä haluaisit olla juuri NYT? Olen juuri siellä missä haluankin olla eli kotona. Hyvässä seurassa ystävien ja perheen ympäröimänä.
 2. Mikä on lempivärisi? Haluaisin vastata punainen, koska se on voimakas ja elämänhaluinen väri. Mutta kyllä minä mustasta ja iloisen harmaasta pidän aina vaan.
3. Lande vai kaupunki? Kaupunki, katselen kaihoten kyllä sisustuslehtien kuvia maalaisidylleistä ruutuikkunoin varustetuissa perinnetaloissa. Minä vaan en osaa elää ilman katuvaloja ja lähikauppaa. 4. Kuinka monta huonekasvia omistat? Laskin juuri, että niitä on kahdeksan ja jokainen kukkani kärsii jonkin sorttista puutostilaa. 
5.Kesä vai talvi? Kesä. En pidä palelemisesta. 
6. Osaatko tehdä kärrynpyörän? Osaan, mutta en pidä niiden tekemisestä. Rintavalla ihmisellä niiden tekemisessä on omat hasteensa. 
7. Minne matkustit viimeksi? Tallinnaan ja unessa Roomaan.
8. Kuinka montaa kieltä osaat puhua? Suomea, venäjää, ruotsia, englantia, saksaa ja saamea auttavasti. 9.Luetko juorulehtiä? Mitkä lehdet lasketaan sellaisiksi. Luen naisten lehtiä huomattavan hyvällä halulla. 10. Paras TV-sarja? Solsidan. 
11.Kinkku vai kalkkuna? Kalkkuna

Sitten Sirpan ksymykset:
1. Tykkäätkö ommella mieluiten helppoa ja nopeaa vai haastavampaa? Haluaisin vastata tähän haastavaa, mutta nykyään ompelen ihan vaan perusjuttuja tutuista kaavoista. Töihin paluun jälkeen ompeluaikaa on huomattavan vähän ja minulla on pakottava tarve saada annetussa ajassa myös valmista.
 1. 2. Milloin aloitit käsityöharrastuksen? Ompelun olen aloittanut muutamaa hairahdusta lukuunottamatta noin vuosi sitten. Virkannut, neulonut ja kirjonut olen ala-asteelta saakka.
  3.Asutko omakoti-, rivi- vai kerrostalossa? Omakotitalossa.
  4. Luetko kirjoja, jos luet mikä on lempikirjasi? Minulla on monta lempikirjaa ja rakastan lukemista. Tällä hetkellä luen paljon pohjoismaisia dekkareita, mutta tavoitteenani on vuoden loppuun mennessä matkustaa maailman ympäri kirjojen avulla. Tällä hetkellä olen Ranskassa.
  5. kirppari vai marketti? Marketti ja ruokakärryt.
  6. lemppari vuodenaika? Kesän kaksi päivää, jolloin koivujen silmut ovat pullistuneet niin, että silmiä siristämällä voi nähdä huikean vihreän kajon.
  7. ostatko kankaita vain tarpeeseen vai kertyykö niitä kaapit täyteen? Valitettavasti kangastarpeeni ei tarkoita samaa kuin ompelusuunnitelma. Joten kankaita on kertynyt.
  8. paras käsityölehti mielestäsi? Ottobre
  9.Oletko opiskellut käsityöalaa vai oletko itseoppinut ompelija? Täysin itseoppinut ja sen huomaa. Olen ratkojan opettama ompelija.
  10. mitä muuta teet "omalla ajalla" kuin käsitöitä? Luen, kuskaan lapsia, pelaan jalkapallo ja salibandyä. Ja tietenkin haaveilen, se on lempiharrastukseni.
  11. pidätkö matkustelusta? Pidän, mutta koti on kuitenkin ihmisen paraspaikka.

  En nyt laita haastetta eteenpäin, koska niin monessa blogissa tämä haaste on jo kiertänyt. Kiitos LimeMursu ja Sirpa haasteesta <3

1 kommentti:

 1. Kiva kun vastasit haasteeseen,tai siis haasteisiin,näitä on mukava lukea :) hauska huomata miten ennakko ajatukset toisesta ihmisestä saattaa hyvinkin pitää paikkaansa, ja toiset taas ei ollenkaan.minä esimerkiksi kuvittelin sun ihan varmasti asuvan nimenomaan maaseudulla :)

  VastaaPoista