sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Katumusta tai oppimistilanne

Kyllä olin tyytyväinen mieheni hääpäivälahjaan, ainakin ensimmäiset kaksi viikkoa. Enää en pidä ideaani lähes lainkaan nerokkaana, saati ovelana. Kyllä on kuukausi ihan liikaa remonttia ja loppua ei näy. Harmillisesti vastuunkantajana ei ole Herra Insinööri, joka tuskin olisi repinyt keittiön yläkaappeja seinästä ja irroittanut astinlautoja portaista. Mutta mitäpä tähän voi sanoa, tilanteet vai johtivat toisiin ja nyt meillä on uudet portaat ja keskeneräinen keittiöhässäkkä ilman yläkaappeja. Ei ole iltaisin tarvinnut hakeutua ompelimoon, kun kädet on täynnä laastia ja suteja.

Yritän ensi vuonna muistaa ostaa kauluspaidan tai Bossin dödön, sekä kirjoittaa kauniin kortin, jossa vilisee ylisanoja. Itseni tuntien vuodessa ehdin unohtaa tämänkin vaiheen ja ostan taas jotain vänkää ja omaperäistä. Tänään minun olisi pitänyt hioa seinää, mutta karkasin ompelemaan. Pakko oli käydä kokeilemassa osaanko enää saumuroida tai kantata. Osasinhan minä, joten voin nyt jatkaa remontointia ja unelmointia kaaoksen taltuttamisesta.


Teemaan sopien seinään iskettiin valmistuneet vaatteet maalarinteipillä. Paidassa kokeiltiin Raide-kaavaa ja housut muokatut Saimit.

Supermiehen suosikkikangas.

Ja välittömästi päällä.


Jatkan mantran luettelemista "Tämä remontti valmistuu, tämä on vain väliaikaista".

12 kommenttia:

 1. :D Laitathan sitten pari kuvaa tänne, kun Miehesi lahja on valmis. :) Mää niin tunnen tuon sun tuskan. Ensin haikailee remonttia, sitten se laajenee alkuperäisestä suunnitelmasta, sitten se vain kestää ja kestää. Ja kun mulle pitäis valmistua heti. Muistan kun viime syksynä tähän aikaan asuimme evakossa remontin vuoksi ja kävin päivittäin katsomassa:"Joko?" Ja sen kuusi pitkää viikkoa se kesti. Ikuisuus!
  Mahtavan pirtsakat keltaiset pökät ja kiva paita! Ei se ompelutaito ihan vähässä ruostu. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana batman-paita ja pirteät housut :)

  VastaaPoista
 3. Kiva setti! Hyvin tuo ompelu näyttäisi vielä sujuneen ;)

  VastaaPoista
 4. Tuo paidan kangas on kyllä hauska! Jotain batman-aiheista olen omalle pojallekin miettinyt kun siitä tykkää, mitään tarvetta ei kyllä olisi... :D

  VastaaPoista
 5. Voi itku. Remontit ovat kivoja mutta kamalia. Ja ne laajenevat kohteesta toiseen, kun aina viereinen ja sen viereinen ja sen viereinen tila on kohennettava uuteen sopivaksi.

  Ihanan pirtsakat supersankarivermeet! Kyllä noilla hyppää trampalla korkealle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remontit ovat kuin pieniä tornadoja, liikkuvat holtittomasti pitkin kotia.

   Poista
 6. Ei voi muuta sanoa, kuin tsemppiä remppaan! Setti on kiva, just passeli touhuavalle pienelle miehelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Harmi vaan, että velour reikiintyi saumoista jo ensimmäisenä käyttöpäivänä :(.

   Poista