tiistai 29. tammikuuta 2013

Paluu alkuun

Blogillani on kohta 30 lukijaa. Hurjaa! Tervetuloa uudet ja kiitos kaikille kommenteistanne <3.

Olen ommellut puoli vuotta. Ennen Penaa olin ommellut saumurilla vain muutaman kerran ja koko ompelun aloittaminen oli päähänpisto. Makasin U vatsassa lepokäskyn saaneena seuranani internet ja hiilihydraatiton dietti, jota myös "älä syö mitään"-dieetiksi kutsutaan. Leukalihasteni kärsiessä tekemisen puutteesta ja kehon huutaessa herkkuja, sorrmet tekivät työtä ja megabitit kaasuttelivat ohitseni. Huomasin etsiytyväni yhä enemmän käsityöblogeihin. Haluaisin kiittää sitä taitavaa ompelijaa, joka oli ommellut vauvalleen aivan ihanan jumpsuitin. Harmittaa vietävästi, ettei raskausaikana huomiokyky tai muisti ole parhaimmillaan ja imetys on hävittänyt loputkin muistikapasiteetista. Kiitos sinä tuntematon bloggaaja!

Koska minulla ei ollut mitään käsitystä:
a) saumuroinnista
b) kanttaamisesta
c) kuvionkohdistamisesta
 teitä ei varmaan yllätä ettei ensimmäinen ompelukseni onnistunut. Kannattaa aina aloittaa hieman haastavammasta työstä, jotta turhat luulot ropisevat heti alkuunsa, epäonnistuminen heti alkuunsa kasvatta luonnetta. Koska kone oli hankittu ja en ilennyt tunnustaa miehelleni etten osannutkaan ommella, hautasin vaatteen keskeneräisenä yhä kasvavien kangaspinojen alle.

Mutta jotkut asiat eivät vain jätä rauhaan. Viime yönä ompelin jumppia yhdessä keimalevan Neumannin kanssa ja aamulla päätin ottaa kaavan uudelleen esille. Tokikin koko 56 oli muuttunut jo kooksi 68. Oli Neumannista hyötyä tai ei, valmista tuli.

Tässä työssä lukee isolla ONNISTUIN ja EN ANTANUT PERIKSI.
Ja hieman pienemmällä maailmanluokan ajattelijan Matti Nykäsen unohtumaton viisaus "Kehitys kehittyy." 

Ottobren ohjeella ommeltu jumpsui koossa 68. Kankaat Riteksiltä ja resori Seliasta. Ja katsokaa ihmettä vetskari ei kimmerrä tai kupruile. Voisiko tirauttaa muutaman kyyneleen, noh ei nyt selvää, mutta lähellä se on.
 Lopuksi muistutan teitä kaikkia urheilun vaarallisuudesta. Koskaan ei pidä luulla, että on kuusitoista ja painaa 56kg - tai siinä käy huonosti. Blogin hiljaisuus selittyy sillä, että olen viikon ajan parannellut nilkkani nivelsiteitä, jotka eivät sittenkään kestäneen futsalia ja kevyen ruumiini painoa. Noh, kesäksi kentälle ja jääpä aikaa ommella.

Esikoisen synttärilahja. Autumn forrest kaavalla ommeltu huppari, jossa huppu kokoa XXXL. Neulos on Majapuun ankkaa. Ihana ommella ja kivan näköinen hupparina.Mitähän seuraavaksi ompelisi....

2 kommenttia:

  1. Nämä sinun tekstit on ihania :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kiva teksti!! Ja huipusti oot onnistunut raitojen kohdistuksessa jumpsuitissa! :)

    VastaaPoista