keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Yes sir, I can boogie

"Yes sir, I can boogie" soi päässäni tänään samaan tahtiin ompelukoneiden kanssa. Voidaanko minun päähäni sijoittaa random-näppäin ja soittaa vain tätä kappaletta ompelun taustamusiikkina, jos se vaikuttaa töihini näin positiivisesti. Oli kyse korvamadosta tai mistä vaan niin tänään ompelu sujui kuin valssi. Unto sai uuden bodyn, joka edustaa minulle täysin uutta mallistoa nimeltää "Ei yhtäkään purettua saumaa".

Se mikä hieman huolestuttaa on kiintymykseni varatoimihenkilöön eli rouva P:hen (laina Pfaff). Tuo vanharouva on kerta kaikkiaan vertaansa vailla. Hiljainen, mutta luotettava kumppani, joka ompelee ohutta, paksua....mitä vaan. Huomaan itsekin, että kyllä leppoisan koneen kanssa tulee toimeen huomattavasti helpommin kuin äkkiväärän. Tämä lienee yleistettävissä myös ihmisiin, jolloin välittömästi tunnen suurta sympatiaa ja kiitollisuutta omaa miestäni kohtaan. No, se tunne meni nopeasti ohitse.

Tällä kerralla paininjalan alle lähetettiin Käpyseltä haettu Znokin Tiikeri kangas. Minulla on samaa kangasta ostettuna myös Seliasta. Jollakin henkilöllä oli tässä muinoin liikaa aikaa ja huomattavan huono muisti. Mutta minusta tämä kangas on ihana ja sopii varmaan seuraaviin kolmeen sesonkiin, ainakin.

Kisuliini-body Ottobre 6/12 koossa 68 Käpyseltä  tilatusta Znokin  Tiikeristä ja siihen yhdistetty Selian tähtijersey..

Jalassa on myöskin tänään surautettua. Crawl and roll pöökät ilman haarakiilaa koossa 68. Tämä kaava löytyy OB 4/12. Hyvin toimii näinkin, kiitos vinkistä TOE:n ompelijat. Musta kangas on Triteksiltä, samoin kuin kaikki resorit.Tässä vielä Mairen ja Inkerin uudet koltut. Muutamalta viime päivältä. 


Tässäpä tämän päivän ompelukset...

Lopuksi olkaa hyvä, päivän korvamato!!!
2 kommenttia:

  1. Voi että vähänkö mä olen söpö vauva! Kivan setinkin olet hänelle ommellut. Yllätys yllätys mulla odottaa tuo samainen tiikeritrikoo noutajaansa postissa :)
    Näitä nukenvaatepostauksia en koskaan lue, koska pelkään tuon hulluuden tarttuvan minuunkin, parempi siis ummistaa silmänsä.

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo body ja tosi kivasti yhdistellyt kankaat! Minunki varmaan pitäs ruveta harrastaan tuommosia niin piristys vaatteet aika tavalla ;)

    VastaaPoista