torstai 11. lokakuuta 2012

Hiki tulee ommellessa

Tänään ei mikään asia mennyt oikeastaan putkeen ompelun saralla. Ajatuksenani oli ommella body. Sain nimittäin vihdoinkin, kuukauden odottamisen jälkeen, kirjastosta lainaan Ottobre 1/2012. Tässä lehdessä oli kaksi helpohkoa bodykaavaa, joita ajattelin kokeilla. Pettymys oli valtava, kun huomasin lehdestä puuttuvan juuri tarvittava kaava-arkki. Yritin paikata tilannetta ja tilata ko numeron verkosta, mutta kas, sitä olikin vain saksan kielellä. Ei onnistu ompeluohjeiden lukeminen onnettomalla saksan taidollani.

Koska innokas ompelija ei pienistä lamaannu, selasin kaikki lainassa olevat Ottobret ja päädyin kokeilemaan Panda-velourhupparia (3/12). Niin syntyi ensimmäinen vuoritettu huppu ja sitä tehtiin hiki hatussa. En meinannut millään ymmärtää ohjeita. En edelleenkään ole varma menikö ompelu ohjeen mukaan vai ei. Samapa se, koska vuoritus näyttää siistiltä. Kuvassa ei vielä ole iskettynä neppareita, mutta ne tulee illalla. En vaan malttanut olla bloggaamatta tätä saavutusta. Ja sitten osioon opitut asiat: kaava on leveä ja helmaan olisi voinut lisätä pituutta ja resoria ei kannata venyttää. Onneksi käytin tähän velouria, joka ei ole niin mieleinen. Seuraava tuleekin Metsolan Orava-kuosista ja ehkäpä jo huomenna. Katsotaan.



Panda-huppari koossa 68 (Ob 3/2012) velour kangashamsterit, musta resori ja pallotrikoo Royaltuote. Housut jo aikaisemmin esitellyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti