perjantai 12. lokakuuta 2012

Vaihtelua, mekko!

Tänään tuntui taas siltä, että ompelemaan olisi päästävä. Kävin miljoona kertaa näpyttelemässä kangastilauksia ja peruutin joka kerta viime hetkellä. En voi ostaa uusia kankaita, kun edellisetkin ovat ompelematta. Bodyn kaavat saan vasta illalla (kiitos aviomieheni), joten sain ajatuksen ommella ystäväni pienelle tytölle mekkosen. Valitettavasti tähänkään ei löytynyt valmista kaavaa, joten tein sellaisen Ottobreen paitakaavasta. Lehtenä oli 4/2012 ja kaava Princess.Kangas hankittu Lasten Metsolasta ja kaava muokattu 1/2012 Princess-paidasta, koko 92 ilman saumavaroja. Ja nyt päätän postauksen lupaukseen, että tästä eteenpäin silitän kaikki ompelukseni ennen kuvaamista. Kuinka tuo viimeistely voikaan olla niin vaikeaa. Kärsiikö kukaan muu samasta vaikeudesta?


1 kommentti:

  1. Minä kärsin viimeistelemisen vaikeudesta! Ihan uskomatonta, miten vaikeaa (muka) on silittäminen, höyryttäminen, pingottaminen, langanpäiden päättely ja muu välttämätön!

    Silmäni osuivat Lidlin lehdessä olleeseen johdottomaan silitysrautaan. Siis sellainen telakkahässäkkä. Hintaa ei olisi kuin alle 20€, joten ehkä voisi kokeeksi ostaa ja miettiä sitten, riittääkö se, vai kannattaako satsata johonkin Philipsin silityskeskukseen. Niin ja onko tuollaisesta mitään apua tähän viimeistelyongelmaan... ;)

    VastaaPoista