tiistai 9. lokakuuta 2012

Apinat, apinat!

Nyt olen ommellut peruspaitaa ja housuja. Täytyy miettiä aloittaisinko hajoittelemaan jotain uutta, nappilistaa tai vaikka bodyja. Tuo kanttaaminen tavallisella ompelukoneella on vain todella haastavaa. Vain muutaman kerran olen saanut aikaiseksi jälkeä, joho voi olla edes likimain tyytyväinen.

Toisaalta mikään hyllyssä olevista kankaista ei juuri nyt inspiroi. Joten kankaita pitäisi saada ja pian. Huomaan, että olen ensimmäisiksi kankaiksi valinnut lähinnä ruskeaa ja keltaista. Nyt haluaisin ommella vihreää ja sinistä. Luulin kankaita tilatessani olevani järkevä, joten tilasin kankaita joiden arvioin sopivan toisiinsa. Mutta eihän se mene niin! Jotta into ommella säilyy täytyy kankaiden olla inspiroivoa. Ja huomaan, että valmiina vaatteina moni erikoinenkin yhdistelmä näyttääkin hyvälle. Lasten vaatteissa saavat kuosit ja materiaalit sekoittua.

Ajattelin seuraavaksi kokeilla joustofroteeta, mutta laatikostani puutuu sininen joustofrotee. Pitää varmaan odottaa kankaiden yötä, jotta saisin täydennettyä kangasvalikoimaa.

Tässä tämän päivän setti.

Apinatrikoo ostettu Kangashamstereista (ihana) ja velour Royal-tuotteesta. Resorit Triteksiltä. Housun kaavat ovat omat ja pyserossa tuttu Papana koossa 68. Tähän kokoon U:lla on runsaasti matkaa.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Siis hienoja vaatteita! Ei muuta kun nostat härkää sarvista ja suunistat esim bodyn tekoon. Ei se sen vaikeampaa ole kuin paidan teko. Muuten voi tehdä kuin paidan, mutta haaruksiin tulee nepparit ja halutessaan olalle/eteen. :) neppareiden alle vaan muistaa laittaa tukikangasta. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Intoa minulla on enemmän kuin taitoa, mutta toisaalta ei uusia taitoja opi ellei vain rohkeasti kokeile.

    VastaaPoista